Home Oplossingen

Oplossingen

In ons werk komen we in aanraking met veel verschillende mensen en organisaties. Het gaat daarbij altijd over hoe we ervoor kunnen zorgen dat onze oplossingen aansluiten bij de doelgroep waarvoor we deze ontwikkelen. En hoe we écht het verschil kunnen maken. Niet alleen met nieuwe technologieën, maar ook door anders te kijken naar leren en ontwikkelen.

Leeroplossingen

groen vlak met witte tekst e-learning

E-Learning

Online leren is in veel opzichten anders dan studeren met papier, schoolbord en docent. Hoe houd je een cursist bij de – digitale – les? Hoe daag je hem of haar uit om gemotiveerd te blijven?

groen vlak met witte tekst leeromgevingen

Leeromgevingen

Hoe kun je de voordelen van online leren optimaal benutten? Een leermanagementsysteem (LMS) kan uitkomst bieden omdat het dient als platform waarop uw e-learning komt te draaien. Tegelijkertijd biedt een LMS mogelijkheden voor docentadminstratie, beheer van cursisten, managementrapportages en nog veel meer.

groen vlak met witte tekst mooc's en spoc's

MOOC's en SPOC's

MOOC’s en SPOC’s zijn razendsnel in opkomst. En dat is niet gek, want een MOOC of een SPOC kent grote voordelen ten opzichte van meer traditionele leervormen. Maar laten we bij het begin beginnen.

groen vlak met witte tekst performance support

Performance Support

De slimste manier van leren staat met de voeten in de klei: leren op de werkplek zelf. Een mooi inzicht, maar hoe stimuleer je dit en hoe breng je het in kaart?

groen vlak met witte tekst powerapp

Powerapp

De PowerApp stimuleert medewerkers om relevante kennis up-to-date te houden. Op een aantrekkelijke, adaptieve en 'gamified' manier. Onze klanten gebruiken het bijvoorbeeld voor vakkennis, productkennis, compliance-regels, BHV of kwaliteitsmanagement.

groen vlak met witte tekst serious games

Serious Games

Games serieus inzetten als communicatie- en leermiddel? Sommigen moeten misschien nog wennen aan het idee, maar velen hebben zelf allang ervaren hoe attractief en leerzaam het kan zijn. Al ruim tien jaar ontwikkelen we in een team met ervaren game designers een brede range aan educatieve games.

groen vlak met witte tekst: van klassikaal naar online

Van klassikaal naar online

Wat vandaag logisch lijkt, was gisteren nog onvoorstelbaar. De ontwikkelingen op het vlak van leren gaan snel, en dat moet ook om in te spelen op de veranderende eisen. 'Learning at the speed of business'.

   

Thema

groen vlak met witte tekst: waarden en gedrag

Waarden en gedrag

Hoe zorg je dat collega’s zich houden aan de afspraken? Hoe stimuleer je collega’s om de Code of Conduct goed toe te passen en elkaar aan te spreken?

Onboarding

Onboarding, induction, introductieprogramma, inwerkperiode… verschillende termen, met allemaal hetzelfde doel: nieuwe medewerkers uniform, efficiënt en op een leuke manier inwerken. Een grote uitdaging waar veel bedrijven mee worstelen. Hoe zorg ik ervoor dat mijn nieuwe mensen zich echt welkom voelen? Hoe krijg ik nieuwe medewerkers zo snel mogelijk up-to-speed?

groen vlak met witte tekst: veiligheid

Veiligheid

Veiligheid blijft in belang toenemen. Fysieke veiligheid (denk bijvoorbeeld aan VCA), maar ook online (denk bijvoorbeeld aan informatieveiligheid). Dit komt niet alleen door de externe druk (certificaten, diploma’s), maar vooral vanwege de risico's en kosten van onveilig gedrag.