Home Oplossingen Leeromgevingen

Leeromgevingen

Hoe kan je als organisatie het online leren optimaal inrichten? Een leermanagementsysteem (LMS) biedt hierbij uitkomst, omdat het dient als centraal platform voor de e-learning. Bovendien biedt een LMS mogelijkheden voor docentadministratie, beheer van cursisten, managementrapportages en veel andere functionaliteiten.

Onze leermanagementsystemen (LMS) Moodle en Totara helpen om je doelgroep in beweging te krijgen. We gaan daarin verder dan het alléén het installeren van een systeem. We weten namelijk hoe belangrijk een goede inrichting en implementatie is om écht impact te hebben op performance.

Voor ons is een LMS-implementatie succesvol wanneer: 


  • jouw organisatie een systeem heeft dat aansluit bij de leerwens;
  • alle ingerichte onderdelen optimaal benut zijn; 
  • jij positief verrast bent en je verwachtingen overtroffen zijn;
  • eindgebruikers uit zichzelf naar het LMS (terug) blijven komen

Onze LMS-consultants, interactieontwerpers en ontwikkelaars hebben oog voor de organisatiecontext én de eindgebruiker. Wij weten dat gebruiksvriendelijkheid en design van groot belang zijn bij online leren. Onze onderwijskundigen snappen de wereld van online didactiek en helpen bij het slim opbouwen van passende online leerprogramma’s. Onze gamedesigners weten hoe je eindgebruikers nét dat ene stapje extra kunt laten zetten. Wanneer de omgeving live is biedt onze helpdesk ondersteuning op alle fronten en bieden de rapportages inzicht in ontwikkelingen binnen jouw organisatie. Zo word je ontzorgd en kunnen eindgebruikers snel aan de slag. 

We zijn expert in Moodle, Totara en Class en hebben ervaring met het ontwikkelen van maatwerkoplossingen. Deze geven ons de mogelijkheid om voor iedere vraag een passende oplossing te bieden.

In de afgelopen jaren hebben we bij een aantal klanten binnen en buiten Europa succesvol Totara LMS geïmplementeerd. Deze succesverhalen en de daaruit voortkomende klanttevredenheid zijn door Totara beloond met de benoeming tot ‘TotaraLMS Gold Partner’. Een partnership waar we erg trots op zijn! Voor meer info over Totara klik hier