Home Oplossingen Powerapp

Powerapp

Met de PowerApp is een organisatie altijd up-to-date. Kennis wordt in korte items slim en efficiënt aangeboden op het niveau van de individuele gebruiker. Met de PowerApp leer je plaats- en tijdsonafhankelijk. Onze klanten gebruiken het bijvoorbeeld voor vakkennis, productkennis, compliance-regels, BHV of kwaliteitsmanagement.

De PowerApp heeft de volgende kenmerken:

Kennis dashboard
Iedere medewerker heeft een persoonlijk dashboard met alleen de voor hem relevante onderwerpen. Per onderwerp geeft het dashboard inzicht in je kennisniveau.

Persoonlijk aanbod
De PowerApp biedt je de leerstof aan die voor jou op dat moment actueel en relevant is. Zo verlies je zelf geen tijd bij het zoeken naar de juiste content.

Duel-leren
Leer op een speelse manier door collega’s uit te dagen voor korte kennis-duels. Op het scoreboard zie je wie de kennis het snelst paraat heeft.

Altijd en overal beschikbaar
De PowerApp is als online webapplicatie overal te gebruiken. Op PC, Mac, smartphones en tablets. Zo blijven medewerkers altijd en overal up-to-date, ook bij de bushalte of tijdens een thuiswerkdag.

Snel content toevoegen
Met het flexibele beheersysteem voeg je in een handomdraai nieuwe lesstof toe waar medewerkers gelijk mee aan de slag kunnen. Zo kun je als organisatie gemakkelijk inspelen op nieuwe ontwikkelingen en blijft de inhoud actueel en relevant.

Meer informatie en de mogelijkheid om het uit te proberen vind je op www.power-app.nl.