image
Home Portfolio

Portfolio

Bij Bright Alley hebben wij een brede kennis van de meest uiteenlopende onderwerpen. Zo bieden wij uitkomsten voor de retail, infrastructuur, overheid, vastgoed, zorg en meer. Nieuwsgierig geworden? Hieronder vindt u alle onderwerpen waar wij aan hebben gewerkt.

Tablet met daarop de leermodule van KLM

KLM: basisleergang Cabin Attendants

Samen met KLM hebben wij een volledig vernieuwde basisleergang gerealiseerd die nieuwe CA’s helpt om in twee fases en volledig inzetbaar te worden.

CCV: Signalen van mensenhandel herkennen 

Baliemedewerkers en toezichthouders van gemeenten zijn soms de enigen die signalen van mensenhandel kunnen oppikken. Maar hoe kun je ze leren om signalen van mensenhandel te herkennen?

ICTU: Geef ze een neus voor fraude

De baliemedewerker moet veel meer inzicht krijgen in de impact van zijn handelingen, en hoe hij door goed handelen fraude kan voorkomen. Om de medewerkers hierop te trainen ontwikkelden we in samenwerking met ICTU een blended learning traject

Cito: Leren met Totara LMS

Cito helpt kinderen, jongeren en volwassenen de juiste plek te vinden door inzicht te creëren in hun ontwikkeling en mogelijkheden. Zo geven zij richting aan de toekomst van mensen. Om dit te kunnen doen is ook het juiste interne leerklimaat erg belangrijk.

NSDSK: Ondersteunende gebaren leren via Moodle

Hoe kunnen we van onze online leeromgeving, Moodle, een professionele, gebruiksvriendelijke en uitnodigende omgeving maken? Een prikkelende uitdaging waar de NSDSK, specialist voor taal en gehoor, ons voor stelde.

Man die in de bergen rent met ernaast de teksten: Products Your Foundation, Run long, run natural, run fast, run tough

ASICS: Route to success

ASICS Europe zit midden in de uitrol van hun concept Mix Up Your Run. Dit concept helpt renners het beste uit zichzelf te halen en hun hardloopprestaties te verbeteren.

Foto van gemaskerde man die een pistool richt

E-learning 'Laat je niet overvallen'

Geld tellen in het bijzijn van klanten, onoplettend personeel, niet afromen… het zijn allemaal voorbeelden die het risico op een overval vergroten.

Afbeelding van een banner en een webpagina en een pillenpotje met de tekst: Bloom, bouw een patient

Doe mee met BLOOM

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in Den Bosch, Demovides en Bright Alley hebben in 2014 met een succesvolle pilot de ontwikkelfase van BLOOM afgesloten.

Screenshot van de webpagina voor de Rotterdamse verkiezingen met de tekst: verkiezingen 2014

Gemeente Rotterdam verkiezingsapp

Omdat de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam net iets anders gaan dan in andere gemeenten is het belangrijk de voorzitters en stembureauleden hierop voor te bereiden.

Afbeelding van een autoband die de O vervangt in de tekst: On the right track

On the right track

AkzoNobel wil managers ondersteunen om de balans te vinden tussen risico en controle. Wat betekent dit in het dagelijkse werk?

Screenshot van pagina met de tekst Winterweer Service en dienstverlening inde winter, met daaronder NS treinen

NS Service en dienstverlening

Om de NS-medewerkers met klantcontact te ondersteunen, is de e-learningmodule ‘Service en dienstverlening in de winter’ ontwikkeld.

Cartoon van twee mensen die elkaar bellen van verschillende locaties

Kennisnet Diploma Veilig Internet

Kinderen zijn handig met de computer en gaan er graag hun eigen gang mee. Het besef dat internet bulkt van reclame, misleiding en criminaliteit is er bij jonge kinderen niet altijd voldoende.

Schema van het wegennet rondom Utrecht met draden die via pinnetje in de afbeelding met elkaar worden verbonden

Lespakket Wegwijzers

“Hoe kunnen we bijdragen aan slimmer rijgedrag om het fileprobleem in de regio te verminderen?” Dat was de vraag van Economic Board Utrecht (EBU) aan de bedrijven uit de regio.

Schematisch overzicht van vrouw die re-integratie stappen doorloopt

Mijn Re-integratieplan

Voor veel werknemers en werkgevers is het niet eenvoudig om ziekte en werk goed te combineren. Patiëntenorganisaties lanceren daarom www.mijnreintegratieplan.nl.

Icoon in de vorm van een blauwe luidspreker

Moodle 4.0 Light

Moodle 4.0 light Hoe kan ik een e-learning module beschikbaar maken zonder daarvoor een volledig LMS van Moodle te hoeven inrichten? En hoe maak ik dat dan zo eenvoudig dat iedereen ermee uit de voeten kan?

afbeelding van boze man met daarover uitlegteksten

Omgaan met agressie

Agressie op de werkvloer, hoe ga je daar het best mee om? Deze module laat je agressief gedrag herkennen, én laat je zien welk gedrag effectief is om agressie in de kiem te smoren.

Screenshot van de homepage van Parnessia hun website

Parnassia Groep - Moodle

De Parnassia Academie ontwikkelt e-learning voor al haar zorgbedrijven. Om deze e-learning goed bereikbaar te maken gebruiken ze Moodle als leeromgeving.

Screenshot van de THNK community pagina

THNKLink

De vraag van THNK, the Amsterdam School of Creative Leardership is om het (leer)proces van haar participants te ondersteunen.

Screenshot van vier vlakken met beoordelingen van klanten, aandeelhouders, werknemers, samenleving

ING Bankierseed

De bankierseed: wat is dat eigenlijk? Wat betekent het voor jou als bankmedewerker? En hoe zit het eigenlijk met tuchtrecht?

De wereldkaart met afbeeldingen van werkende bouwers erin verwerkt

Stork Global Induction

Stork wilde een wereldwijd introductieprogramma voor nieuwe medewerkers met verschillende achtergronden. Van monteurs op boorplatformen tot hoger management op het hoofdkantoor.

Foto van strijdlustige mannen in oranje kleding

Van Oord Academy

Van Oord kwam met een veelzijdige vraag bij ons: “We willen wereldwijd onze medewerkers opleiden, toetsen en certificeren zodat ze veilig kunnen werken.”

afbeelding van mensen naast water en flatgebouwen met teksten als 'werk ik binnen Vitens' die naar de mensen wijzen met een pijl

Vitens - De wereld van water

Voor het grootste waterbedrijf van Nederland ontwikkelden we een e-learningmodule die deel uitmaakt van het introductieprogramma van Vitens.

screenshot van een citaat over het werkbedrijf van de toekomst

Werkbedrijf van de toekomst

Bij het UWV WERKbedrijf was één van de belangrijkste doelen dat medewerkers na het programma goed onderbouwde beslissingen zouden nemen over hun toekomstige rol als werkcoach.

Foto van een kantoorgebouw van de ABN-AMRO

Succesvol adviestraject ABN AMRO

Voor ABN AMRO ontwikkelde Bright Alley een adviestraject met de focus op het aantrekken van talent en het houden en ontwikkelen van de beste mensen.

Man met de Google Glasses

Glass Performance Support pilot

Twee dochterondernemingen van Conclusion, AMIS en Bright Alley, werkten mee aan een project dat de mogelijkheden van Google Glass op gebied van technische ondersteuning verkent.

Cartoon van NS trein die een station inrijdt

ProRail NS Winterweer

Om de dienstverlening in de winter soepel te laten verlopen hebben wij, in opdracht van NS en Prorail, een module speciaal voor de winter ontwikkeld.