20-02-2018 / nieuws /

Het Totara partner event: meer mogelijkheden door partnerstructuur

Op 30 januari was het Totara partner event in Londen. Bright Alley collega’s Rogier Heezemans en Kevin Bendeler waren bij het event aanwezig. Zij werden meegenomen in de strategie van het Learning Management Systeem en hoorden daar de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast namen zij de Totara Best Manufacturering Award in ontvangst waarmee het Totara LMS van onze klant Yamaha Motor Europe onlangs werd gekwalificeerd.


Tijdens het event werd stil gestaan bij de plannen voor 2018. Zo komt er een nieuwe release uit, waarin rekening wordt gehouden met de nieuwe AVG Privacy wet. Er werd ook stil gestaan bij de partnerstructuur, het Totara LMS wordt steeds meer een onderdeel van het Totara ecosysteem. Door deze structuur worden krachten gebundeld en zijn er meer mogelijkheden. Learning consultant Rogier Heezemans geeft een aantal voorbeelden:

  • Met partner Skill Journey leer je als L&D professional meer uit Totara te halen om gedegen onderwijskundig verantwoorde cursussen te bouwen binnen de mogelijkheden van het platform. Maar er zijn ook diverse inhoudelijk courses die bijdragen aan je persoonlijk ontwikkeling als L&D professional.
  • Partner Go1 biedt toegang tot de grootste catalogus van online trainingen. Met onderwerpen als compliance en soft skills om snel het aanbod aan te vullen.
  • Een andere partner in het Totara ecosysteem is Zoola. Zij hebben een aanvulling op Totara waardoor je meer analyses kan doen op het leren. Vaak blijft het bij rapporteren op wat iemand wel en niet heeft gedaan. Met Zoola kun je nog meer inzicht krijgen in het leergedrag.
  • Tot slot is Mobile learning bezig met het ontwikkelen van een app voor de smartphone of tablet die Totara ondersteund. Hierdoor zijn cursisten instaat om on- en offline cursus content te volgen. Hierdoor zijn ze minder afhankelijk van de pc.

 

TotaraLMS Gold Partner
Bright Alley heeft de afgelopen jaren bij verschillende klanten binnen en buiten Europa met succes het Totara LMS geïmplementeerd. Deze succesverhalen en de daaruit voortkomende klanttevredenheid zijn door Totara beloond met de benoeming tot ‘TotaraLMS Gold Partner’. En daar zijn we trots op.