Hoe VR en AR ander gedrag creƫren

Leren op de werkvloer is van alle tijden, maar hoe we leren verandert wel!
Steeds vaker zoeken we naar manieren om te leren uit een ervaring. Denk aan videoleren met filmpjes op YouTube. Je ontdekt, leert en past het toe op je eigen situatie. De eerste stap naar immersive leren.

 

Met behulp van VR en AR geloven wij dat we het leren nog verder kunnen verrijken! We maken de ervaring nog completer en laten het nog beter aansluiten bij de praktijk. Zo verhogen wij niet alleen de motivatie, maar ook de kans dat de kennis tot een gedragsverandering leidt.

Cases

Landstede - praktijktraining met mixed reality

Als samenwerkingspartner helpt Bright Alley Landstede met de innovatie van het mbo en daarmee een betere aansluiting op de arbeidsmarkt. Hiervoor bouwt Bright Alley mee aan een Mixed Reality trainings- en examineringslab. Meer lezen?

 

Dura Vermeer - Weging veiligheidsscenario's

Bij werk aan de weg spelen wegafzettingen een grote rol. Om tot een goede beslissing te komen hoe intensief de wegafzetting moet zijn, proberen alle stakeholders de scenario's in VR. Eenmaal aan tafel komt men makkelijker tot een gewogen beslissing. Check de case!

 

Malmberg/SAM - Safety in de haven

Het Rotterdamse havengebied wil de meest veilige en duurzame mainport van de wereld worden. In opdracht van SAM (project Safety At Mainport) hebben wij vijf immersive 360° ervaringen gemaakt. Een oplossing die dicht bij de praktijk staat en goed paste bij de doelgroep.Wil je meer weten over dit onderwerp?
Bel Jasper Leunk
06 - 41 32 93 08