BHV.NL

BHVcontinu | Kennis altijd paraat op curciale momenten

Twijfel op een cruciaal moment…

Als zijn collega ineens in elkaar zakt, twijfelt Tim. Moest hij nu juist wel of niet reanimeren? Tim is de BHV-er van het bedrijf. Hij heeft driekwart jaar geleden de BHV-cursus gedaan, maar zoiets is nog nooit voorgekomen.

 

Dit kan iedereen overkomen. Als je kennis niet blijft herhalen, dan vergeet je het uiteindelijk. Juist op zulke cruciale momenten wil je dat jouw BHV-medewerkers zich zelfverzekerd voelen om te handelen. Daarmee zorg je voor de veiligheid van je klanten en medewerkers.

 

Maar hoe verhoog je dit zelfvertrouwen bij BHV-ers en zorg je dat hun kennis up-to-date blijft? Medewerkers hebben vaak hun handen vol aan hun dagelijkse normale werkgerelateerde werkzaamheden. Hoe fijn zou het zijn als je telkens kleine beetjes kennis kunt oefenen, op een moment dat het jou uitkomt? En dat je oefent met inhoud die jij nog lastig vindt, dus die bij jou aansluit? Daar hebben we iets voor ontwikkeld: BHVcontinu.

 

Voorbereid op ieder moment

De app BHVcontinu biedt actuele en relevante BHV-kennis aan, die je in eigen tempo kunt doorlopen. Door regelmatig een paar minuutjes te oefenen sla je de kennis langdurig op in je geheugen. En dat kan op je eigen moment en locatie. Met weinig moeite en op leuke wijze, boek je veel resultaat!

 

 

BHVcontinu past zich aan op de behoeftes van jouw medewerkers. Kennis die je al weet komt minder vaak terug. Daardoor oefen je vooral met onderwerpen die je lastig vindt en word je niet lastig gevallen met kennis die je al goed beheerst. En met je opgedane kennis kun je je collega’s uitdagen voor een kennisduel! Je kennis blijft met weinig tijd en veel energie up-to-date.

 

“Iedere vrijdagochtend als ik onderweg ben naar mijn werk, oefen ik vijf minuutjes met BHVcontinu. Hierdoor voel ik me voorbereid op iedere situatie, ook situaties die minder vaak in de praktijk voorkomen.”

BHVcontinu

BHVcontinu is gebaseerd op Bright Alley’s PowerApp. De PowerApp  (op basis van microlearning en gamification) wordt op dit moment al bij uiteenlopende opdrachtgevers ingezet. Samen met BHV.NL  vulden we de PowerApp met alle BHV-kennis die je paraat moet hebben en creëerden BHVcontinu. Hiermee zijn je BHV-medewerkers op ieder moment voorbereid op allerlei situaties, van een brandoefening tot een collega of klant met een hartinfarct.

 

Wil jij de BHV-kennis van je medewerkers up-to-date houden? Ontdek dan hier meer over BHVcontinu.

 

MEER CONTINU

Aangezien het continu leren via een app niet alleen interessant is voor BHV’ers, is er nu ook een variant voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA): VCAcontinu. Heb je medewerkers in dienst die hun VCA-certificaat moeten halen of verlengen? Dan kunnen ook zij nu hun kennis up-to-date houden door te leren met VCAcontinu. De content is beschikbaar voor zowel VCA basis als VCA-VOL.

 Inzet PowerApp

 Bij BHV.nl is de PowerApp ingezet om het jaar rond kennis op veiligheidsthema’s als BHV en VCA te borgen. En ook op andere gebieden zoals compliance, informatiebeveiliging en productkennis zetten onze opdrachtgevers de PowerApp in. Lees er meer over op onze speciale PowerApp website.

 

 

 

De PowerApp is op veel fronten inzetbaar
Jasper Leunk
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Jasper Leunk 06 - 41 32 93 08