Learning management system (LMS)

Een leermanagement-systeem (LMS) biedt uitkomst bij vragen rond het selecteren, volgen en geven van opleidingen en trainingen. Het geeft inzicht in de ontwikkeling van jouw medewerkers en helpt u bij het gericht beter maken van hun performance. Bovendien biedt een LMS mogelijkheden voor docentadministratie, beheer van cursisten en managementrapportages.

 

Wij kunnen met Moodle en Totara een LMS inrichten dat volledig aansluit bij de wensen van jouw organisatie. Herkenbaarheid en gebruikerservaring is zeer belangrijk bij de acceptatie van het systeem. Daarom werken wij met designers die het systeem in jouw huisstijl opzetten. Wij hebben ruime ervaring met implementaties van LMS’en; en dat geeft rust.

 

Bright Alley kijkt vanuit een onderwijskundig perspectief naar de beste oplossing voor jouw organisatie. Hoe een LMS hierin bijdraagt verschilt per organisatie. Omdat bij ons elke implementatie uniek is, sluiten we perfect aan bij de vraagstukken waar organisaties tegenaan lopen.

 

Voor ons is een LMS-implementatie succesvol wanneer: 

    • jij positief verrast bent en jouw verwachtingen overtroffen zijn;
    • eindgebruikers uit zichzelf naar het LMS blijven komen;
    • de gebruiker een fantastische leerervaring heeft.

 

In de afgelopen jaren hebben we bij een aantal klanten binnen en buiten Europa succesvol LMS’en geïmplementeerd. Deze succesverhalen en de daaruit voortkomende klanttevredenheid zijn door Totara beloond met de benoeming tot ‘TotaraLMS Platinum Partner’. Een partnership waar we erg trots op zijn!Wil je meer weten over onze LMS'en?
Bel Ali el Abdi
06 - 46 30 67 83