26-11-2019 / nieuws /
Werken bij Bright Alley

Aaron Meijer - Designer

aaron2019 5 111954839992

Even kort voorstellen

Hi, ik ben Aaron, 34 jaar. Hoe lang ik nu bij Bright Alley werk? Even denken, bijna 9 jaar. Zo hey, de tijd vliegt! Ik ben ooit begonnen als stagiair, en later doorgegroeid naar designer. Zo heb ik hier intern eigenlijk allerlei facetten van het vak geleerd. 

 

Als designer ontwerp ik een interface waarmee de gebruiker op een zo makkelijke en interessant mogelijke manier informatie tot zich kan nemen. Of dat nou gaat om een PDF of een online leeromgeving. Het werk blijft leuk, omdat geen klant of oplossing hetzelfde is. Elke keer bekijk ik weer opnieuw wat mijn aandeel binnen een project wordt. Zo blijft het, ook na al die jaren, nog heel erg leuk om te doen! 

WAT WERKEN BIJ BRIGHT ALLEY ZO LEUK MAAKT?

Dat is wel echt tweeledig. Aan de ene kant heeft Bright Alley hele leuke en afwisselende klanten. Waarvoor we ook afwisselende oplossingen maken. En je leert elke keer weer wat bij. Binnen een project heeft ieder zijn eigen rol, maar we werken wel echt samen aan de oplossing. 

En anderzijds hebben we bij Bright Alley een hele leuk groep collega’s. Het is een fijne plek om te werken omdat de energie hier heel bijzonder is. We zijn niet met veel waardoor je iedereen kent en er heerst een hele informele sfeer. En wat er ook bijzonder is: die energie blijft, ook als er mensen weggaan of bijkomen. 

“Geen oplossing is hetzelfde en alles is mogelijk.”

WELK PROJECT MIJ BIJGEBLEVEN IS?

Recent rondden we een pilot project af voor een beheerder van pensioenfondsen. We ontwierpen een klein wezentje waar de gebruiker, gedurende het doorlopen van de oplossing, voor moest zorgen. Het wezen moest bewegen, ademen, het moest echt tot leven komen op je scherm. Je kunt je voorstellen dat bij de ontwikkeling van zo’n oplossing alle expertises binnen Bright Alley op elkaar aan moesten sluiten.

Er moest bijvoorbeeld een 3D model gemaakt worden door onze 3D artist. Een andere collega, die veel weet van karakterdesign, heeft zich weer beziggehouden met welke bewegingen zo’n wezentje moest maken. Ik heb, als designer, ervoor gezorgd dat dit allemaal samenkwam in een mooie gebruikersinterface. De samenwerking was in het begin een beetje puzzelen, maar uiteindelijk erg goed uitgevoerd. Het is echt een pareltje geworden!

OOK WERKEN BIJ BRIGHT ALLEY?

Check de vacatures!

Eefje Albers
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Eefje Albers 06 - 12 71 95 15