17-07-2019 / nieuws /
Interne processen goed op orde bevonden

Bright Alley behaalt wederom ISO 9001

Bright Alley staat voor kwaliteit. Kwaliteit van onze producten, maar ook kwaliteit van onze manier van werken. En dan is het extra fijn als we daar ook waardering voor krijgen. Bright Alley heeft namelijk opnieuw de ISO-9001:2015 certificering behaald: ’s werelds meest gebruikte norm voor kwaliteitsmanagement. Een onafhankelijke beoordelaar heeft onze interne processen onder de loep genomen om te bepalen of deze voldoen aan de kwaliteitsnorm. We zijn met vlag en wimpel geslaagd.


Zowel ons zusterbedrijf Conclusion Learning Centers als Bright Alley hebben de ISO 9001 certificering gecontinueerd. Bright Alley en CLC hebben hiermee bewezen dat hun kwaliteitsmanagementsysteem en hun processen voldoen.

“Wij zijn erg trots op het behalen van de ISO 9001:2015 hercertificering. Het is een bevestiging dat  we onze processen goed op orde hebben én deze continu verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening structureel wordt getoetst door een externe partij. Dat houdt niet alleen onszelf scherp, maar het laat ook onze (potentiële) klanten zien dat Bright Alley de kwaliteit kan leveren die zij wensen”, aldus Oscar van der Horst, Head of Operations  bij Bright Alley.