15-04-2020 / nieuws /
Oog houden op kwaliteit

Bright Alley verlengt met vlag en wimpel de ISO 9001:2015 certificering!

Vrijwel iedereen van Bright Alley, maar ook onze klanten en leveranciers werken als gevolg van de coronacrisis thuis. Thuis zorgen we er met z’n allen voor dat onze, maar ook hun dienstverlening door blijft draaien, zo goed en zo kwaad als dat gaat in deze tijd.


Belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is ons streven naar kwaliteit. Kwaliteit gaat verder dan alleen onze producten, het raakt natuurlijk ook onze processen. Hoe zorgen we ervoor dat we de kwaliteit scherp in de gaten houden en kunnen bijsturen als dit nodig is? Bright Alley doet hier intern erg haar best voor en ziet het behalen van de ISO-9001:2015 certificering daarom ook als een erkenning voor de energie die we hier met elkaar insteken.

 

“Wij zijn erg trots op het behalen van de ISO 9001:2015 hercertificering. Het is een bevestiging dat onze inzet om “altijd te kijken wat en waar we het beter kunnen doen” voldoet aan de breed erkende standaard. Het is voor ons persoonlijk een groot compliment. Daarnaast geeft het onze potentiele opdrachtgevers ook bewijs en daardoor het vertrouwen om samen voor kwaliteit te gaan.”
Aldus Oscar van der Horst, Head of Operations bij Bright Alley.

Naast Bright Alley heeft ook ons zusterbedrijf Conclusion Learning Centers de ISO 9001 certificering gecontinueerd.

 

Oscar van der Horst
Kwaliteit is de basis voor alles Bel Oscar van der Horst 06 - 10 78 10 68