Event - 15 november 2019

De Articulate Gebruikersdagen 2019

De jaarlijkse Articulate Gebruikersdagen in Utrecht komen er weer aan! De 8e editie vindt dit jaar plaats op donderdag 14 en vrijdag 15 november 2019. En dat betekent twee dagen vol inspiratie voor e-learning ontwikkelaars. Ook Bright Alley is aanwezig tijdens dit event. Op vrijdag 15 november geven Marloes (learning consultant) en Aaron (designer) een workshop. We hopen je daar te zien! 

Workshop "Slide naar een nieuwe look"
Vrijdag 15 november 14:15 uur

Door Aaron Meijer & Marloes Berkers

In deze praktische workshop leer je sliders op verschillende manieren in te zetten. We kijken naar de technische kant: je gaat zelf sliders bouwen in Storyline. Daarnaast kijken we naar de gebruikerservaring en de meerwaarde van sliders. Ook bespreken we samen de do’s en dont’s. Heb je al ideeën voor jouw eigen slider? Wij zijn benieuwd. Kom naar de workshop en we brainstormen samen verder.

Media

locatie

The Colour Kitchen Utrecht 

Prinses Christinalaan 1

3554 JL Utrecht

KOSTEN

€ 99,- excl. btw, incl. koffie, thee, uitgebreide lunch en borrel

 

Meer informatie en aanmelden

Programma

Vrijdag 15 november 2019 van 09:00 tot 18:00 uur

Je bent van harte welkom vanaf 9.00 uur. Het inhoudelijke programma begint om 09:30 uur en duurt tot 16.30 uur met aansluitend de borrel tot 18:00 uur.

 

Er zijn workshop, cases en en demo's: 

  • Een workshop - je neemt zelf actief deel; er zijn geen laptops – neem er zelf één mee als je mee wilt werken op je eigen PC.
  • Een demo of case: een presentatie waarbij je zelf alleen hoeft te luisteren en te kijken. En natuurlijk vragen stellen.

 

Het volledige programma vind je op de website.