26-05-2020 / nieuws /
Leren digitaliseren

Ministerie BZK tekent raamcontract met Bright Alley

De wereld verandert - hoe blijf je bij?

De wereld om ons heen verandert razendsnel, steeds meer gebeurt digitaal. Dat raakt iedereen. Doordat het werk verandert. Maar ook de manier waarop we leren. Deze ontwikkeling heeft ook invloed op het werk van de Rijksambtenaar. Bijvoorbeeld door robotisering, kunstmatige intelligentie en datagedreven werken zal zijn of haar werk de komende jaren veranderen. Maar, hoe zorg je ervoor dat iedereen op de hoogte is van deze relevante ontwikkelingen? En hoe beïnvloeden deze ontwikkelingen het werk precies?

 

Duurzame samenwerking

De Rijksacademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO , onderdeel van Ministerie BZK), zette deze uitdagende vraag uit in de markt. Bright Alley kwam hierbij als winnaar uit de bus! Vorige maand tekenden we een drie- tot zesjarig raamcontract om de samenwerking te bekrachtigen. In de komende jaren gaan we er samen voor zorgen dat Rijksambtenaren zich verder kunnen ontwikkelen op het gebied van digitalisering, informatieveiligheid en IT. Gericht op de relevante ontwikkelingen waarmee ze in hun werk te maken kunnen krijgen. Dit pakken we aan via een creatief proces waarin we een breed scala aan online leeroplossingen creëren.

 

Eefje Albers, directeur van Bright Alley: “Ik ben enorm trots dat we het Ministerie BZK mogen helpen met deze interessante vraag. We zijn als Bright Alley specialist in het neerzetten van leeroplossingen die ervoor zorgen dat medewerkers telkens beter worden. Hierbij zijn we onderdeel van Conclusion, de dienstverlener op gebied van digitalisering. Mooi om te zien hoe in deze opdracht beide werelden samen komen. Wij zijn inmiddels uit de startblokken en kijken uit naar een succesvolle samenwerking de komende jaren.”
Eefje Albers
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Eefje Albers 06 - 12 71 95 15