The smartest way to improve

De PowerApp biedt die leerstof aan die voor de medewerker op dat moment actueel en relevant is. Het aanbod past zich aan op het persoonlijke profiel. Het dashboard toont de voor de medewerker relevante onderwerpen. Per onderwerp krijgt hij direct inzicht in zijn kennisniveau.

 

Door elkaar uit te dagen voor een kennisduel worden medewerkers gemotiveerd hun kennis op peil te houden. Op het scoreboard wordt zichtbaar wie zijn kennis het snelst paraat heeft.

 

Met het flexibele beheersysteem voegen beheerders in een handomdraai nieuwe lesstof toe. Zo kan de organisatie gemakkelijk inspelen op nieuwe ontwikkelingen en blijft de inhoud actueel en relevant. Activiteiten- en voortgangsrapportages geven inzicht in het gebruik van de app en de voortgang van gebruikers. Zo is het is voor de organisatie gemakkelijk aan te tonen welke kennis aanwezig is en kan snel worden bijgestuurd.

 

Meer informatie op www.powerapp.nl

 

In samenwerking met een aantal partners hebben we voor PowerApp ook een aantal standaard content pakketten gemaakt over de volgende onderwerpen:

    • BHV
    • VCA
    • Security Awareness
    • AVG

 

 

 Is de PowerApp iets voor jouw organisatie?
Bel Lesley de Vries
06 - 82 90 95 82