In 3 weken voorbereid op de Wnra

Wat

De wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) gaat per 1 januari 
2020 in. Hierdoor krijgen ambtenaren zoveel mogelijk dezelfde rechten en plichten als werknemers in het bedrijfsleven. Wij kunnen ons voorstellen dat dit best veel vragen kan opleveren bij jouw medewerkers. 

 

Wat verandert hierdoor voor mij? Wat blijft hetzelfde? Moet ik nu (opnieuw) een eed afleggen? Om te voorkomen dat medewerkers deze vragen allemaal individueel gaan stellen, of met onbeantwoorde vragen zitten moet je je medewerkers goed informeren.

Waarom

Hiervoor heeft de Vereniging van Nederlandse Gemeenten een aantal leermiddelen ontwikkeld. Deze bieden een algemeen beeld over wat de nieuwe wetgeving inhoudt en wat de gevolgen zijn voor werknemers. Een mooi vertrekpunt, maar niet specifiek gericht op jouw organisatie en rol.

Hoe

Medewerkers met vragen zijn op zoek naar snelle en heldere antwoorden. Daarom stellen wij voor een product te ontwikkelen waarmee we de vragen van jouw medewerkers beantwoorden. Bij dit leermiddel willen we focussen op:Goed plan? Laten we samen kijken naar de invulling van deze leeroplossing voor jouw organisatie.
Bel Eefje Albers
06 - 12 71 95 15